fbpx

karrier

aktuálisan nyitott pozícióink

inaktív pozícióink

Webáruház asszisztens

 

Legfontosabb feladata a Yoga Bazaar-ba érkező rendelések kiszolgálása, a csomagolás, az ügyfélszolgálat, az érkező vásárlók kiszolgálása, a webáruházba érkező áruk bevételezése, a készlet kezelése. 

 

Pénzügyi asszisztens

 

Legfontosabb feladata a Manura cégcsoport pénzügyi folyamatainak adminisztrációja, riportok készítése.

Vezetői asszisztens 

Legfontosabb feladata a vezetők szerteágazó feladatainak segítése és nyomonkövetése. Ez nagyfokú precizitást kíván.

 

B2B üzletkötő

Legfontosabb feladata a cégünk által képviselt márkák hazai disztribúciójának elősegítése és partneri hálózat kiépítése és kezelése.

 

Webáruház csomagoló

Legfontosabb feladata a webáruházainkba érkező rendelések feldolgozása, csomagolása és futárszolgálatnak történő átadása.

 

küldetésünk

Nekünk, a Manura-nál ezek a dolgok, amik számítanak:

A jóga számít

Nem csak a szavakkal játszadozunk, hogy több matracot adjunk el  mi előbb kezdtünk el jógázni, aztán alapítottuk meg a jógával kapcsolatos vállalkozásainkat. A jógázást azóta se hagytuk abba, de most nem fogjuk elcitálni a Bhagavad Gitát, vagy felsorolni, hány tanfolyamon és oktatói képzésen vettünk részt. A csapatunk olyan elkötelezett jógásokból áll, akik a jógás közösség tagjai és maguk is megpróbálnak személyes példát mutatni. 

A vásárlóink szolgálata számít …

és igazából ez a lelke annak, amit csinálunk. Barátságos, közvetlen emberek vagyunk, ugyanakkor hatékonyak és profik. Aki bejön hozzánk, azzal személyesen elbeszélgetünk, meghallgatjuk a kívánságait, végigvezetjük a matracok, illetve más kiegészítők között, és segítünk jól választani. Felvesszük a telefont, ha valaki segítségért fordul hozzánk. 

A fair trade számít

A boldog vásárlóink és tanítványaink mellett úgy érezzük, nem lenne sem hiteles, sem tisztességes, ha a partnereinket elhanyagolnánk. Csak olyan beszállítóktól rendelünk, akik a fair és etikus üzleti szabályok szerint járnak el. Mindig tájékozódunk arról, hogy a termékek, amiket árulunk, milyen körülmények között készülnek, hogy a beszállító cégek szennyezik-e a környezetet, hogy hogyan bánnak a dolgozókkal. Nálunk mindez számít. Rengeteg termékünk éppen ezért organikus, természet- és bőrbarát.

Számít, hogy visszaadjunk valamit

Megpróbálunk annyi társadalmi célt támogatni, amennyit csak lehetséges. Számunkra fontos a nyitott, befogadó társadalom, a békés együttélés és az erőszakmentesség. Céges keretek közt és magánemberként is támogatjuk a Budapest Pride-ot a Nyitottak Vagyunk kezdeményezésen keresztül. Számít, hogy a bolygónk zöld (és sok esetben: kék) maradjon. Az online kereskedelem és az online oktatás több szempontból is környezetbarátabb, mint egy hagyományos üzlet, ezzel is próbáljuk csökkenteni a környezeti terhelést.

„Semmilyen szél sem kedvező annak,
aki nem tudja melyik kikötőbe tart.”

Lucius Anneus Seneca