fbpx

részmunkaidős

pénzügyi asszisztens

a Manura-ról

2010-ben alapítottuk meg a vállalkozásunkat, egy olyan gondolattal, amely a jóga erejét és filozófiáját használja a közösségek és az emberek összekapcsolására. Azóta több projektet indítottunk a jóga témakörében, amelyek mind egyedi értéket képviselnek az iparágban.

Jelenleg az alábbi projektjeinken dolgozunk:

Sokkal több infót találsz a Manura-ról a Főoldalunkon!

küldetésünk

Nekünk, a Manura-nál ezek a dolgok, amik számítanak:

A jóga számít

Nem csak a szavakkal játszadozunk, hogy több matracot adjunk el. Előbb kezdtünk el jógázni, aztán alapítottuk meg a jógával kapcsolatos vállalkozásainkat. A jógázást azóta se hagytuk abba, de most nem fogjuk elcitálni a Bhagavad Gitát, vagy felsorolni, hány tanfolyamon és oktatói képzésen vettünk részt. A csapatunk olyan elkötelezett jógaoktatókból áll, akik maguk is egy jógás közösség tagjai és ezzel is megpróbálnak személyes példát mutatni.

A vásárlóink szolgálata számít

és igazából ez a lelke annak, amit csinálunk. Barátságos, közvetlen emberek vagyunk, ugyanakkor hatékonyak és profik. Aki bejön hozzánk, azzal személyesen elbeszélgetünk, meghallgatjuk a kívánságait, végigvezetjük a matracok, illetve más kiegészítők között, és segítünk jól választani. Felvesszük a telefont, ha valaki segítségért fordul hozzánk.

A fair trade számít

A boldog vásárlóink és tanítványaink mellett úgy érezzük, nem lenne sem hiteles, sem tisztességes, ha a partnereinket elhanyagolnánk. Csak olyan beszállítóktól rendelünk, akik a fair és etikus üzleti szabályok szerint járnak el. Mindig tájékozódunk arról, hogy a termékek, amiket árulunk, milyen körülmények között készülnek, hogy a beszállító cégek szennyezik-e a környezetet, hogy hogyan bánnak a dolgozókkal. Nálunk mindez számít. Rengeteg termékünk éppen ezért organikus, természet- és bőrbarát.

Számít, hogy visszaadjunk valamit

Megpróbálunk annyi társadalmi célt támogatni, amennyit csak lehetséges. Számunkra fontos a nyitott, befogadó társadalom, a békés együttélés és az erőszakmentesség. Céges keretek közt és magánemberként is támogatjuk a Budapest Pride-ot a Nyitottak Vagyunk kezdeményezésen keresztül. Számít, hogy a bolygónk zöld (és sok esetben: kék) maradjon. Az online kereskedelem és az online oktatás több szempontból is környezetbarátabb, mint egy hagyományos üzlet, ezzel is próbáljuk csökkenteni a környezeti terhelést.

hogyan dolgozunk?

Nekünk nagyon fontos minden egyes munkatársunk, nálunk mindenki nagyon alapos kiválasztás után került be a csapatba. Rendszeresen tartunk csapat meetingeket, ahol igyekszünk segíteni, támogatni mindenkit. Az egész légkör nagyon támogató nálunk, és pozitív, nyitott a gondolkodásunk. Belvárosi irodánkban, amely egyben webáruházunk átvevőhelye is, nyugalomban és békességben dolgozunk. Fontosnak tartjuk hogy a hozzánk betérők is hasonló világlátásúak, mint mi, ezért jól megértjük egymást. Ide egy válogatott közönség jár, a jóga iránt érdeklődők. Fontos, hogy a dolgozóink magánéletét tiszteletben tartjuk, hogy mindenki ki tudja magát pihenni, és eleget lehessen a családjával.

Ha szeretsz panaszkodni, kifogásokat keresni, megsértődni az építő kritikán, munkát kerülni, felelősséget hárítani, egész nap a sarokban begubózni, akkor nem fogunk tetszeni neked.

A pozíció részletei

Főbb feladatok, munkák

 • Pénzügyi elszámolások kezelése
 • Könyvelés előkészítés (számlák, kiadás/bevételek összpontozása és kategorizálása)
 • Pénzügyi és marketing riportok összeállítása

Munkaidő

Rugalmas, átlag napi 4 (havi 80) órás munkaidő
90% távmunka, 10% iroda

Kezdés 

Azonnal

Az álláshoz tartozó elvárások

 • Precizitás, önálló munkavégzés, proaktivitás
 • Nyitottság, rugalmasság
 • MS Office (Excel, Word), gDrive (táblázatkezelő, szövegszerkesztő) alapos ismerete
 • Pénzügyi ismeretek

Előny

 • Pénzügyi, számviteli tapasztalat/végzettség
 • Vállakozói jogviszony

Amit kínálunk

 • versenyképes, stabil bérezés
 • jógás légkör – nyugalom, kedvesség

csatlakoznál hozzánk?

Az állásra jelenleg nem lehet jelentkezni.

#1 Töltsd ki az űrlapot!

Az első lépésben töltsd ki a bal oldali űrlapot, és küldd el a jelentkezésedet! Kérünk, hogy ne küldj emailt és ne írj ránk a Facebookon – egyszerűen kövesd a kéréseinket!

#2 Kérdőív és próbafeladat

Amint jelentkeztél, megkapod a kérdőívünket. Kérjük, töltsd ki gondosan, válaszaid segítenek minket abban, hogy jobban megismerjünk. A kérdőív elküldése után rögtön megkapod a próbafeladatot, amely körülbelül 30 percedet veszi igénybe.

#3 Online videóinterjú

Minden komoly jelöltet egy rövid online, videó interjú keretében ismerünk meg közelebbről. Ez azért szükséges, hogy ne húzzuk a te idődet sem, ha mégsem egymást keressük. Erre az interjúra nem kell készülöd, mert nem is nagyon lehet. Egyszerűen csak légy Önmagad!

Mi lesz az adataimmal?

Természetesen a GDPR adatvédelmi előírásait komolyan vesszük, így az adataidat körültekintően, ezen szabályok figyelembe vételével kezeljük. Csak a cégvezetők és a HR munkatárs láthatják a Tőled beérkezett anyagokat, a többi csapattag nem fér hozzá az adataidhoz.