fbpx

webáruház asszisztens

a Manura-ról

2010-ben alapítottuk meg a vállalkozásunkat, egy olyan gondolattal, amely a jóga erejét és filozófiáját használja a közösségek és az emberek összekapcsolására. Azóta több projektet indítottunk a jóga témakörében, amelyek mind egyedi értéket képviselnek az iparágban.

Jelenleg az alábbi projektjeinken dolgozunk:

Sokkal több infót találsz a Manura-ról a Főoldalunkon!

Csapattársat keresünk

Talán te vagy az az 1000-ből 1, akit keresünk! 🙂 Aki ugyanolyan elhivatott a jóga iránt, mint mi. A küldetésünk, hogy a jógát mindenkihez közelebb hozzuk, mert ezzel egy jobb világot teremthetünk magunk körül.

Van kedved ebben segíteni? Jelentkezz a lenti űrlapon keresztül!

Várunk szerettel!

Ki az a webáruház asszisztens?

A webáruház asszisztens felelős a Yoga Bazaar napi működésének biztosításáért. Az a feladata, hogy a webáruházban mindig minden a megfelelő időben a megfelelő helyen legyen, gondolunk itt a rendelések csomagolására és feladására, valamint a beérkező áruk bevételezésére, kipakolására. Emellett fontos, hogy a vevők stabilan jó érzést tápláljanak felénk, feladata az ügyfélszolgálat kezelése is telefonon, emailben és személyesen is. Nálunk kb. 2500 féle termék van, és naponta kb. 80 rendelés, ezek között el kell tudni igazodni, és fontos a pontosság.

küldetésünk

Nekünk, a Manura-nál ezek a dolgok, amik számítanak:

A jóga számít

Nem csak a szavakkal játszadozunk, hogy több matracot adjunk el. Előbb kezdtünk el jógázni, aztán alapítottuk meg a jógával kapcsolatos vállalkozásainkat. A jógázást azóta se hagytuk abba, de most nem fogjuk elcitálni a Bhagavad Gitát, vagy felsorolni, hány tanfolyamon és oktatói képzésen vettünk részt. A csapatunk olyan elkötelezett jógaoktatókból áll, akik maguk is egy jógás közösség tagjai és ezzel is megpróbálnak személyes példát mutatni.

A vásárlóink szolgálata számít

és igazából ez a lelke annak, amit csinálunk. Barátságos, közvetlen emberek vagyunk, ugyanakkor hatékonyak és profik. Aki bejön hozzánk, azzal személyesen elbeszélgetünk, meghallgatjuk a kívánságait, végigvezetjük a matracok, illetve más kiegészítők között, és segítünk jól választani. Felvesszük a telefont, ha valaki segítségért fordul hozzánk.

A fair trade számít

A boldog vásárlóink és tanítványaink mellett úgy érezzük, nem lenne sem hiteles, sem tisztességes, ha a partnereinket elhanyagolnánk. Csak olyan beszállítóktól rendelünk, akik a fair és etikus üzleti szabályok szerint járnak el. Mindig tájékozódunk arról, hogy a termékek, amiket árulunk, milyen körülmények között készülnek, hogy a beszállító cégek szennyezik-e a környezetet, hogy hogyan bánnak a dolgozókkal. Nálunk mindez számít. Rengeteg termékünk éppen ezért organikus, természet- és bőrbarát.

Számít, hogy visszaadjunk valamit

Megpróbálunk annyi társadalmi célt támogatni, amennyit csak lehetséges. Számunkra fontos a nyitott, befogadó társadalom, a békés együttélés és az erőszakmentesség. Céges keretek közt és magánemberként is támogatjuk a Budapest Pride-ot a Nyitottak Vagyunk kezdeményezésen keresztül. Számít, hogy a bolygónk zöld (és sok esetben: kék) maradjon. Az online kereskedelem és az online oktatás több szempontból is környezetbarátabb, mint egy hagyományos üzlet, ezzel is próbáljuk csökkenteni a környezeti terhelést.

hogyan dolgozunk?

Nekünk nagyon fontos minden egyes munkatársunk, nálunk mindenki nagyon alapos kiválasztás után került be a csapatba. Rendszeresen tartunk csapat meetingeket, ahol igyekszünk segíteni, támogatni mindenkit. Az egész légkör nagyon támogató nálunk, és pozitív, nyitott a gondolkodásunk. Belvárosi irodánkban, amely egyben webáruházunk átvevőhelye is, nyugalomban és békességben dolgozunk. Fontosnak tartjuk hogy a hozzánk betérők is hasonló világlátásúak, mint mi, ezért jól megértjük egymást. Ide egy válogatott közönség jár, a jóga iránt érdeklődők. Fontos, hogy a dolgozóink magánéletét tiszteletben tartjuk, hogy mindenki ki tudja magát pihenni, és eleget lehessen a családjával.

Ha szeretsz panaszkodni, kifogásokat keresni, megsértődni az építő kritikán, munkát kerülni, felelősséget hárítani, egész nap a sarokban begubózni, akkor nem fogunk tetszeni neked.

A pozíció részletei

Főbb feladatok, munkák

 • rendeléseket feldolgozni, csomagolni
 • futárszolgálatnak átadni a becsomagolt rendeléseket
 • termékeket beszerezni
 • a webáruház felületét (Shoprenter) szerkeszteni, új termékeket feltölteni, egyéb frissítéseket elvégezni
 • ügyfélszolgálatot ellátni, ami jelenti a termékekkel kapcsolatos tanácsadást és a panaszkezelést
 • folyamatosan rendet tartani a raktárban és az átadóhelyen
 • a készletet naprakészen tartani, leltározni
 • önállóan elvégezni a kiadott feladatokat
 • sőőőt azon túl… az külön pozitív, ha proaktív vagy és javaslataid vannak, hogyan működjünk jobban.

Munkaidő

Heti 40, napi 8 óra, munkanapokon (H-P), beosztás szerint, 9-17 vagy 11-19 óra között

Bérezés

fix versenyképes fizetés + munkaminőséghez kötött prémium

Kezdés 

Azonnal

Az álláshoz tartozó elvárások

 • Kitűnő adminisztrációs készség és precizitás, rendszeretet
 • Alapvető webes tartalomszerkesztő ismeretek
 • Magasfokú számítógépes jártasság (Google Sheets, webes alkalmazások és társai)
 • Kiváló kommunikációs és ügyfélszolgálati készségek
 • Jó csapatmunka és problémamegoldó képesség
 • Legalább középfokú angol nyelvtudás
 • Rendszeretet és esztétikai érzék
 • A jóga, egészséges életmód iránti érdeklődés

Előny

 • Korábbi, hasonló munkahely
 • Jógás, Ájurvédás ismeretek, végzettség ill. tapasztalat
 • Shoprenter és Tharanis alkalmazások ismerete

Amit kínálunk

 • versenyképes, stabil bérezés
 • szabad hétvége és ünnepnapok
 • jógás légkör – nyugalom, kedvesség

HOL dolgozunk?

A munkát a Yoga Bazaar irodájában és átvevőhelyén tudod végezni, a belváros szívében, az Astorián hétköznapokon 8 órás beosztás szerint 9-19 óra között. Ez alól kivétel a karácsonyi időszak, ekkor hétvégén is tartunk ügyeletet, de itt csak néhány napról van szó amit természetesen kompenzálunk.

Ha nem szeretnél bejárni, és távmunkát keresel, akkor ez az állás nem neked szól most.

csatlakoznál hozzánk?

Az állásra jelenleg nem lehet jelentkezni.

#1 Töltsd ki az űrlapot!

Az első lépésben töltsd ki a bal oldali űrlapot, és küldd el a jelentkezésedet! Kérünk, hogy ne küldj emailt és ne írj ránk a Facebookon – egyszerűen kövesd a kéréseinket!

#2 Kérdőív és próbafeladat

Amint jelentkeztél, megkapod a kérdőívünket. Kérjük, töltsd ki gondosan, válaszaid segítenek minket abban, hogy jobban megismerjünk. A kérdőív elküldése után rögtön megkapod a próbafeladatot, amely körülbelül 30 percedet veszi igénybe.

#3 Online videóinterjú

Minden komoly jelöltet egy rövid online, videó interjú keretében ismerünk meg közelebbről. Ez azért szükséges, hogy ne húzzuk a te idődet sem, ha mégsem egymást keressük. Erre az interjúra nem kell készülöd, mert nem is nagyon lehet. Egyszerűen csak légy Önmagad!

Mi lesz az adataimmal?

Természetesen a GDPR adatvédelmi előírásait komolyan vesszük, így az adataidat körültekintően, ezen szabályok figyelembe vételével kezeljük. Csak a cégvezetők és a HR munkatárs láthatják a Tőled beérkezett anyagokat, a többi csapattag nem fér hozzá az adataidhoz.